nemcsak összeesküvés elmélet hívőknek...

newest conspiracy theories

newest conspiracy theories

A vakcina mögötti emberkísérlet

...avagy mire megy ki a játék az oltakozással?...

2021. március 10. - fidesz=mszp

Kedves Olvasók!

Sokáig gondolkodtam, hogy első 2015-ös blogbejegyzésem okán tollat ragadjak e ismét, uis. az ott "megjósolt" eseménysor többé-kevésbé szinte kísértetiesen visszaköszönt a napjainkban folyó Covid járvány által. Bocsássatok meg, hogy ott még Ebolát írtam a SARS-CoV-2 (Covid-19) koronavírus  helyett, de becsületemre legyen mondva, hogy akkor még senkinek se lehetett fogalma erről a cuccról, illetve a blogomban megírt járványhelyzetet és rendkívüli állapotokat így vagy úgy igazolta a szomorú élet... : ) (U.I.: Megtehetném, hogy visszamenőleg szerkesztem a bejegyzéseket és az Ebolát pusztán átírom koronavírusra, de etikai okokból nem teszem : ))

Jelen bejegyzésben "korrekció" végett ismertetni szeretném, hogy mire megy ki ez az egész játék az egyik alternatív (azaz nem mainstream) fórumon található és kimásolt hozzászólás alapján (azt egy kicsit módosítva).

FIGYELEM! A BEJEGYZÉS -ÖSSZESKÜVÉS-ELMÉLT LÉVÉN- A SZERZŐ KITALÁLT GONDOLATA (SCI-FI-JE), EGYEZŐSÉG A VALÓSÁGGAL CSAK A VÉLETLEN MŰVE LEHET!

Rák ellenszerének a felfedezése vagy pusztán csak egy aljas emberkísérlet? Mi húzódhat az egész játék mögött? Mesterséges vírus ami mutációi által örökre velünk marad, hogy az évenkénti oltásokkal tudjon a gyógyszerlobbi rajtunk kísérletezgetni? A kormányok miért asszisztálnak ehhez?

Magát a vírust mesterségesen alkották meg a kínai laboratóriumban, ahol eredetileg katonai eszközként kísérletezték ki. A vírus harcászati szempontokat maximálisan kielégítő tulajdonsága, hogy mutációi révén nemcsak rendkívül gyorsan alkalmazkodik a környezethez, de egyre jobban fertőző, ami egy valós háborús helyzetben igen előnyös egy célország teljes leamortizálása végett (gondoljunk csak arra, hogy a karantén mekkora gazdasági visszaesést okozott). Így a gyógyszerlobbi ezáltal 2 legyet üthet egy csapásra: titkosmódszeri eszközökkel rászabadítja a vírust a világra világjárványt előidézve ezzel, majd a mutációk miatti éves kötelezővé tett védőoltásokkal végtelen nyereséges üzlethez fog jutni illetve folyamatosan fejlesztheti a vakcinát (akár a rák ellenszerét kutatva így). Harmadrészről szerencsétlen kínaiakat is besavazták rendesen, mint Amerika legnagyobb gazdasági versenytársát...Meg kell hagyni, hogy ennél jobban még én se tudtam volna kivitelezni ezt a projektet... : )

Tudniillik az amerikai hírszerzés,  a CIA előtt már 2015-ben ismert volt, hogy Kína egy ún. önfejlesztő harcászati koronavírus fejlesztésén kísérletezik, amelyet India ellen akartak bevetni (emiatt marad meg a vírus trópusi, meleg éghajlaton és ellenállóbb az UV sugárzással szemben is). Mit jelent az önfejlesztés? A kiszabadult vírus mindig a környezeti hatásoknak megfelelően fejleszti, módosítja a tüskefehérje alakját, miközben maga a vírus alapszerkezete változatlan marad. Így esetünkben a SARS-CoV-2 nevű újfajta koronavírus a tüdőt támadja meg és a tüskefehérjéivel mintegy tépőzár tapad a tüdősejtekhez. Az önfejlesztés által a mesterséges vírus mutálódik úgy, hogy a módosított tüskefehérjéivel egyre jobban és jobban tud tapadni a tüdősejtekhez. Miért fontos ez esetünkben? Mert a később bemutatott mRNS vakcina szekvenálása során génmanipulációval olyan nukleotid sorrendet alkottak meg a tudósok amelyek bejuttattva a szervezetünkbe annak sejtjeit a tüskefehérje előállítására vonatkozó utasításokkal látja el, amellyel potenciálisan megtanítható az immunrendszernek, hogy védekező képességeinek, így az antitesteknek és a T-sejteknek az aktiválása révén felismerje és elpusztítsa a vírust. A kutatók úgy vélik, hogy az igazi vírus feltűnésekor az immunrendszer fel tudja majd ismerni a vírus tüskéjét, és felkészülhet a fertőzés és a betegség elleni védekezésre. Mivel előfordulhat, hogy az oltott személy a védőoltás után még egy ideig nem találkozik a vírussal, a cél a memóriasejtek kiképzése annak érdekében, hogy azok gyorsan reagálhassanak egy esetleges behatolásra. Csakhogy az önfejlesztő katonai vírus a környezeti változás (és így a védőoltások) miatti mutálódásával változtatja a kódoláshoz alapul vett tüskefehérje alakját, s így idővel a korábbi "alakzatra" kifejlesztett mRNS vakcina védőoltás már szart se fog érni! Emiatt lesz az mRNS alapú vakcinák folyamatos kényszerfejlesztése - nyomon követve a mutációkat - és a kötelező évenkénti oltás.

Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor miért erőltetik az mRNS vakcinát olyannyira, hogy még GMO EU-s törvényeket is módosítottak a gyors fejlesztés érdekében a villámgyors engedélyezéseken túl? A válasz a rákkutatásban rejlik, amely 2018-tól már elkezdte kutatni a DNS, RNS szerepét a rák kialakulásában. Továbbá a GMO termékek rákkeltő hatásának a kutatása is mostanában kezdődött el nagyobb léptékben, hiszen a mai napig nincs tudás arról, hogy a génmódosított termékek miért is rákkeltőek. Sőt, az mRNS alapú vakcinafejlesztések is fontos úttörő szerepet játszhatnak a rák gyógyításában! A kirobbantott világjárvány által a jövőben kötelezővé tett mRNS védőoltásokkal pedig óriási pénzt és időt sporolhatnak meg a gyártók hiszen a TB rendszerrel nyomon követhetőek az oltottak szimptómái az évek alatt, és ahhoz igazítva lehet az oltások mechanizmusát is fejleszteni. Ezáltal akár meg lehetne válaszolni azt a kérdést is, hogy a GMO termékek (s így az mRNS vakcina is) miért rákkeltőek, amely információ által pedig hatalmas lehetőségek nyílnának az egész emberiség előtt nemcsak az orvostudomány, de még a mezőgazdaság és ipari termelés terén is, és csak a puszta képzelet szabhatna határt a fejlesztéseknek, ezirányú kutatásoknak.

Hogy miért lett öngyilkos illetve miért ért baleset több vakcinagyár kutató orvosát is, az a fentiek tükrében már eléggé nyilvánvaló. Hiszen itt nemcsak egyszerű vállalati érdekekről van szó, hanem az egész emberiség jövőjéről.

Az ördögi terv uis. sajnos pontosan abban rejlik, hogy a Covid-19 valós és az oltóanyagok tényleg hatásosak ellene... Azonban nem mindegy, hogy melyik! Nagyon fontos saját gyermekeink, unokáink érdekében: ha kötelezővé fogják tenni az oltást (márpedig a közeljövőben ez várható lesz), akkor csak a legyengített vírust tartalmazó (hagyományos) vakcinát válasszátok! A magyarok is ennek a fejlesztésén dolgoznak, több cikk is volt erről a neten. Valószínűleg a magyar politikusok is ezt a fajtát fogják majd beadatni (illetve már be is adatták). Miért? Mert a túlhájpolt mRNS vakcina egy génmódosított mRNS alapú, ún. GMO vakcina. Köztudott, és bizonyított (WHO szerint is !), hogy a GMO termékek rákkeltőek. Emiatt vannak betiltva több országban is! Több EU-s országban tűzzel-vassal tiltják a GMO mezőgazdasági termékeket mert rákkeltőek!

Az mRNS GMO vakcináját pedig "másodpercek "alatt engedélyezték, mellesleg közvetlenül az izomrostokba fecskendezik be! Van kérdés? A transzlációt kiváltó kódolt információt a sejteknek egy génmanipulációval mesterségesen megalkotott mRNS adja, ami eleve a természet törvényeivel szembe megy. Immunválaszkor a sejtben létrejövő replikáció során hibák kerülhetnek a DNS-be, amik például hosszú távon rák kialakulásához vezető mutációnak bizonyulhatnak. Az mRNS és egyéb génmódosított (GMO) vakcinák emiatt rákkeltőek! Az okokat most kezdték el kutatni!

A mostani tömeges oltásnál zseniálisabb tesztet nem is lehetne végrehajtani, hiszen a TB rendszerrel minden beoltott ember reakciója évek után is nyomon követhető, mellesleg ez egy éles rendszer is a vakcinafejlesztésre (ami amúgy kb. 10-15 év lenne). Emiatt lesz majd az évenkénti oltás is...Az ördögi zsenialitás pedig abban rejlik, hogy a rákos burjánzás kb 3-4 év múlva jelentkezik az arra hajlamos alanyoknál (az oltottak kb 60%-a, azaz minden 100 beoltott emberből 60 fő rákos lesz), a vakcina azonban tényleg hatásos a Covid-19 ellen és nagy hatásfokú is. Akár a GMO mezőgazdasági termékek...Tehát mikor mondják a híradásokban, hogy a vakcina hatásos Covid-19 ellen, az bizony igaz! Azonban a mellékhatásáról csend van, hogy 4 év múlva rákos megbetegedésben meghalhatsz! Ha mindenképpen oltatni akarsz, akkor a gyengítettvírus (hagyományos) vakcinát válaszd! Ez baráti jó tanács! Vagy még az is jobb, hogy elkapd a vírust, és saját immunrendszered győzi le azt, mint a "holtbiztos" GMO vakcina! Bízzál a józan paraszti észben, az nem tévedhet. Miért erőltetik az oltást? Miért ingyenes? Tenne Neked az állam olyat, ami az egyén érdekeit szolgálná? Ha tényleg hatásos a védőoltás, akkor miért nem tolonganak érte, miért kell túlhájpolni, miért erőltetik ennyire?

Összefoglalásul:

1. Az újkori koronavírus egy mesterségesen kikisérletezett katonai vírus, ami mutálódik és önfejlesztő. A gyógyszerlobbi szándékosan engedte rá az emberiségre, hogy a kialakult világjárvánnyal védőoltásait fejleszthesse.

2. Mivel a vírus mutálódik az önfejlesztése révén, így a kifejlesztett védőoltásokat is fejleszteni, updatelni kell. Az évenkénti kötelezővé tett védőoltásokkal ez megoldható, a TB rendszerrel pedig lemodellezhető a hatásmechanizmus.

3. Az mRNS vakcina egy GMO vakcina, ami minden GMO termékhez hasonlóan rákkeltő. Ennek miértjének a kutatása napjainkban is folyik. A kötelező évenkénti 'változtatott' védőoltásokkal az mRNS vakcinák fejlesztését is eszközölni lehet, hogy ne legyenek rákkeltőek. Emiatt kell a kirobbantott világjárvány, hiszen a matematikai statisztika alapján a nagytömegű kötelező védőoltásokkal elég rövid időn belül eredmény kapható.

4. Az évenkénti mRNS védőoltásokkal akár 4-5 éven belül kifejleszthető lesz egy olyan GMO vakcina, ami nem okoz rákot. Minden ezirányú folyamat a koronavírus évenként megjelenő mutációinak a legyőzése érdekében bújtatott köntös alatt történne. Ha meglesz a tökéletes rákmentes GMO mRNS vakcina, akkor az arra épülő tudományágakkal megkezdődhet a fejlesztés, kutatás más iparági területeken is (ipar, mezőgazdaság, orvostudomány).

5. Minden ez emberiség "kiirtása" ugyanakkor megmentése érdekében történik. Hiszen a több millárd mRNS oltás miatt rákban elhunyt ember egy-egy áldozat lesz az emberiség létének a jövőbeli biztosítéka végett. Hiszen a túlnépesedés, a termőterületek csökkenése, a környezetszennyezés olyan erőpróba elé állítja a világot, amely korszerű technológiai fejlesztések nélkül nem lennének orvosolhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://conspiracytheory.blog.hu/api/trackback/id/tr5516450382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása