nemcsak összeesküvés elmélet hívőknek...

newest conspiracy theories

newest conspiracy theories

Zelenszkij álomvilága

...báb vagy professzionális színész?...

2023. augusztus 15. - fidesz=mszp

Ismerős képsorok a híradóban: az orosz-ukrán háborús front drámai képei, vonuló tankok, félelmetes robbanások egy lakóövezetben, terepruhás sisakos katonák egy lövészárokban, majd szinte minden híradás végén bevágják Zelenszkij ukrán elnököt a megszokott zöldesbarna katonai felsőjében ahogyan áthitt dinamizmussal buzdítja katonáit a harcra vagy éppen a kitartó ukrán nép hősiességéről szónokol. Minden jóérzésű nézőt elbűvöl az elnök patetikus megnyilvánulásai hiszen már több mint egy éve tart az orosz különleges katonai hadművelet és ezek a szónoklatok, televíziós megnyilvánulások fáradhatatlan optimizmust sugallnak kifelé, amely még egyes Ukrajnával nem barátságos nyugati politikusokban is szimpátiát generáltak. De mi okozhatja az elnök fáradhatatlan lendületét, harci szónoklatainak hajtóerejét? Hazaszeretete vagy színészi múltjából merített dramaturgiai tudása? 

Előbbi az elnök zsidó-orosz származását tekintve aligha mérvadó, az igazi okok inkább az utóbbi tényezőkkel vannak szoros kapcsolatban a rossz nyelvek szerint is. A korábban színész elnök uis. több rosszindulatú forrás alapján is még mindig egy filmszerepben képzeli magát és hogy ennek legyen manifesztális alapja is, állítólag a háttérhatalom emberei - akik az elnök tanácsadóiként vannak jelen ebben az ördögi színjátékban-, Zelenszkijt folyamatosan kábítószerezik, drogozzák. Valószínűsíthetően hallucinogén drogokkal, szerekkel tolják folyamatosan az elnököt, hogy ne tudjon kijózanodni és észhez térni, hiszen józan ésszel és tudattal nem lehetne elviselhető az értelmetlen háború okozta vérrontás amely tulajdonképpen nemcsak az ukrán népet nyomorítja meg, hanem a környező és valamilyen egyéb módon érintett országokat is veszélybe sodorja. Az elnököt feltételezhetően kora reggel - talán pont a reggeli kávéjába vagy teájába keverve - kábítószerezhetik be, hogy a hatás kitartson egész nap és az elnök végig azt higgye azaz képzelje, hogy egy filmforgatáson van. Így ez a filmben illő faramuci helyzet egyrészről valóban komikus a felállított szerepköröket tekintve is, ugyanakkor tragikus a hosszabb távú drámai következményeket nézve, amelyek csak a háborúból profitáló háttérhatalmi érdekcsoportoknak jelentenek happy endet ebben a szomorú "filmben"..

A bejegyzés trackback címe:

https://conspiracytheory.blog.hu/api/trackback/id/tr4418138630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása