nemcsak összeesküvés elmélet hívőknek...

newest conspiracy theories

newest conspiracy theories

Putyin meggyilkolásának várható ideje

...avagy Oroszország vezetőjének a vészesen közelgő halála...

2023. május 25. - fidesz=mszp

Ahogyan korábbi blog bejegyzésemben már utaltam rá, Putyin orosz elnök fizikális meggyilkolása soha nem lenne aktuálisabb mint pont most napjainkban. Az akkori blogbejegyzésem valós realizálódásának igazságtartalmát felülírta az orosz-ukrán háború gazdasági érdekei, hiszen a háttérhatalomnak nyereséges üzlet, fegyver biznisz és geopolitikai stratégiai újraosztás előnye kapcsán jelen pillanatban nem érdeke az orosz elnök kiiktatása. Azonban ne feledjük el hogy Putyin is csak egy szereplő a sok bábu közül, melynek eltüntetése azaz leütése a sakktábláról bármikor bekövetkezhet, így a meggyilkolása is a közeljövőben várható, illetve borítékolható. Miért nem kell jelen pillanatban Putyint meggyilkolni? A válasz egyszerű: Putyin, mint engedelmes báb a háború stagnáltatása végett, illetve az állóháború fenntartásával tudja biztosítani a háttérhatalom nyereséges fegyver üzletét, gazdasági érdekeltségeinek a nyereségességét, továbbá későbbi váratlan halálával óriási szerepet játszhat a későbbi háború kiterjesztésére az európai kontinensre, hiszen akkor újabb gazdasági csatornák nyílhatnak meg tovább erősítve a háttérhatalom fegyver üzleteinek profitábilitását. Így valószínűsíthető, hogy a háború Európára való kiterjedésének gyakorlati megvalósítása előtt várható Putyin meggyilkolása, amely látványosan fog megtörténni, üzenve ezzel a világ népeinek, hogy minden politikus egy irányítható báb, és az igazi hatalom a mai napig a háttérhatalom irányítói kezében van a földön.

Hogyan fogják Putyint meggyilkolni? Emlékezzünk a nagyobb diktátorok, politikusok meggyilkolására. Ezeket a közszereplőket mindig nyilvánosan, - volt hogy élő közvetítésben - gyilkolták meg, jelezve a világnak, hogy az egykori diktátor, az egykori korlátlan hatalommal bíró politikai szereplő bármikor egyszerű földi halandóvá válhat ahogy azt a háttérhatalom irányítói kívánhatják. Ceausescu román elnöki házaspárt nyilvánosan, kamerák előtt végezték ki, azaz lőtték szitává őket. Kadhafi líbiai elnököt a szó szoros értelemben meglincselték, majd az erről készült videófelvétel igazi csemegeként forgott a videómegosztó oldalakon. De ne feledkezzünk meg Szaddam Huszein iraki szabadkőműves diktátor haláláról sem, akinek a holtestét sokáig különféle internetes honlapokon mutogatták, élvezkedve így rajta az internet szenzációéhes népei. Így nem nehéz kitalálni, hogy Putyin elnököt is nyilvánosan fogják kivégezni, nagy valószínűség szerint egy nyilvános tárgyaláson (talán pont egy béketárgyaláson vagy nemzetközi összejövetelen) fogják fejbe lőni, feltételezhetően egy mesterlövész által. Erősen elképzelhető, hogy a gyilkosság helyszíne Dél-Afrika (Pretória) lesz, ahol Putyin elnök személyesen fog részt venni a BRICS tárgyalásán (2023.augusztusában). Nagy bizonyossággal már most előkészületek folynak az amerikai, izraeli és egyéb országok titkosszolgálatainak részéről, hogy mi módon fogják Putyin halálát egy merénylet vagy gyilkosság által kivitelezni, hogy az nagy sajtóvisszhangot és nyilvánosságot kapjon. Talán pont egy élő közvetítésben, egy szerződés vagy egyezmény aláírásakor fogja Putyin orosz elnököt egy mesterlövész által fejlövés érni élő tv közvetítésben. Vagy az is könnyen elképzelhető, hogy egyszerűn egy "szokásos" baleset éri, lezuhan egy repülőgéppel, és a roncsok felkutatásakor fogják a halott elnököt azonosítani. Továbbá, mint ahogy korábbi blog bejegyzésemben is megjósoltam, miszerint pillanatnyilag Putyin elnök komoly életveszélyben van, arról a jelenlegi híradások is tanúskodnak. Nemcsak a nemzetközi elfogatóparancsot kell ide gondolni ami az elnök ellen irányul, nemcsak a drónos Kreml elleni támadásra kell gondolni ami egyértelműen szintén Putyin elnök ellen irányult, hanem azt a rengeteg híradást is figyelembe kell venni amely az elnök közelgő halálát jövendöli megPutyin augusztusi halálával a háttérhatalom által várva várt harmadik világháború is ki fog törni, amiről részletesebben a következő blogbejegyzésemben fogok számot adni.

A bejegyzés trackback címe:

https://conspiracytheory.blog.hu/api/trackback/id/tr4618131824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása