nemcsak összeesküvés elmélet hívőknek...

newest conspiracy theories

newest conspiracy theories

Baloldali vagy jobboldali e Magyarország kormánya?

...avagy egyik kutya, másik eb...

2015. augusztus 21. - fidesz=mszp

Az már a hamis rendszerváltás (értsd: gengszterváltás) óta eltelt huszonvalahány év alatt - lassan de biztosan - kezd még a legsötétebb szavazópolgárban is realizálódni, hogy nemcsak hogy rosszabb lett mint előtte volt a gulyáskommunizmusban de még a nemzeti vagyonunk is köddé vált ill. az adósságcsapdából is lehetetlenség kikecmeregni bármilyen megszorítást is eszközöl a rezsim (a csökkenő adósság csak a szokásos hazugság a kormányzat részéről, statisztikai hibalehetőségen is belül vannak a hamis mutatók). A cél nemcsak hazánk totális kiszipolyozása volt hanem egy klasszikus értelemben is vett újkori európai gyarmat megteremtése és stabilizálása a "demokratikusan" megválasztott bábkormányok által. A gyarmatosítók tehát ördögien mesteri módon meghagyták a magyaroknak a demokratikus rendszert megspékelve egy kis nemzeti sörrel és virslivel, azonban kínosan ügyeltek, hogy csakis az ő utasításaikat végrehajtó bábkormányok lehessenek hatalmon. E gonosz uralom zsenialitása azonban mégsem a rendszer stagnáltatásából és fenntartásából ered hanem a hosszútávú (10-20 év) gondolkodásmódból amelyet még a legbrutálisabb amerikai vállalat stratégia tervezők is megirigyelhetnének. 

Kitűnő példa erre a Fidesz kétharmadának a megteremtése (és így a teljes kontroll megteremtése is népnemzeti populista mázba elkenve). Ugyebár a gyengekezű Medgyessy félretevése után Gyurcsány azonnal és gátlástalanul kezdte végrehajtani a parancsokat. A totális rombolásra azonban a ciklus alatt nem maradt elég idő, illetve sok törvényt csak kétharmados többséggel tudhatott volna megteremteni. Ekkor lépett közbe a gyarmattartók zseniális húzása: még egy ciklust megadnak a gyurcsányi ámokfutásnak, hogy az "ébredező" választópolgárok már BIZTOSAN megadják a következő bábkormánynak a kétharmadot. Hiszen ha biztosított az egyre ellenszenvesebbé, népszerűtlenebbé váló második Gyurcsány kormány, akkor garantált lesz az ellenzék akár kétharmados győzelme is. Ehhez azonban meg kellett nyerni a következő választást, illetve Orbánnak - az utasítás szerint - el kellett azt buknia. Ezzel magyarázható - a korábban energikus, dinamikus - Orbán gyengeelméjű, szánalmas, retorikátlan, súlytalan szereplése az azóta már feledésbe merült Gyurcsány-Orbán vitában (megjegyzés: saját hithű fideszes híveit is meglepte ez, sokáig nem is tudták azt mivel magyarázni). Az ominózus videó (érdemes a hozzászólásokat is elolvasni):

És végül egy kis házi feladat: 

Melyek voltak azok a törvények melyeknek a megszavazásához kétharmad kellett és Gyurcsányék anno nem tudták megszavazni, később azonban a kétharmados Fidesz gátlástalanul megszavazta?

A bejegyzés trackback címe:

https://conspiracytheory.blog.hu/api/trackback/id/tr157724410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása