nemcsak összeesküvés elmélet hívőknek...

newest conspiracy theories

newest conspiracy theories

Miért kell a kormánynak migránsokat támogató szervezetek?

...avagy a tökéletes ebola járvány forgatókönyve...

2015. augusztus 22. - fidesz=mszp

FIGYELEM! A BEJEGYZÉS -ÖSSZESKÜVÉS-ELMÉLT LÉVÉN- A SZERZŐ KITALÁLT GONDOLATA (SCI-FI-JE), EGYEZŐSÉG A VALÓSÁGGAL CSAK A VÉLETLEN MŰVE LEHET!

Azt már egy korábbi bejegyzésben olvashattuk, hogy egy szisztematikusan megtervezett ebola járvány európai elterjesztése a cél, hogy a gyógyszergyárak által legyártott vakcinák keresőképes piacot találjanak. Nem kérdés, hogy a járvány tavaszra várható kirobbanásáig rendkívüli állapotokat fognak bevezetni (a macedón rendkívüli állapot bevezetése csak egy teszt volt, a migránsok korlátlan európai betelepítése, beutaztatása végett már másnap feloldották a határzárat), hogy a vakcinák tömeges felvásárlása központosítva, kényszerítetten állami szinten történhessen meg.

Most nézzük meg, hogy mi a célja a kormányzatnak a migránsokat támogató különféle szervezetekkel, látszólag jótékony, karitatív spontán, önkéntes csoportosulásokkal? 

Az ugye nyilvánvaló, hogy nem unatkozó elvált nők, lejárt engedélyű gyermekorvosnők illetve gyesen lévő anyukák állnak ezen aránylag jól megszervezett társulatok mögött s nem is spontán fészbuk csoportokról van szó. Magát az organizációkat szervezetten, s meglepően nagyobb anyagi támogatásokkal, szupportokkal vitték be a "köztudatba". Sajnos a kormányzat ördögi terve céljából eszközként fogja felhasználni ezen emberi humánumra hajazó migránsokat segítő csoportokat ill. önkéntesen jószívűségből segíteni szándékozó embereket. 

A közel 200 ezer migránst gettókba fogják zárni az ország különböző pontjain, azonban a fenti szervezeteknek lesznek ún. látogatási jogaik. Az ebola tavaszi kirobbanása nyilvánvalóan a táborokban fog megkezdődni azonban mi sem ideálisabb a gyilkos vírus szétterjesztésére mint a menekülteket ápolgató önkéntesek kik a hétköznapokban ugyanúgy az utca emberévé válnak mint mi - könnyedén terjeszthetve majd ezen gyilkos kórt...

A bejegyzés trackback címe:

https://conspiracytheory.blog.hu/api/trackback/id/tr347724806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása