nemcsak összeesküvés elmélet hívőknek...

newest conspiracy theories

newest conspiracy theories

Hogyan védekezz a hamarosan kirobbanó ebola járvány ellen?

...a legfontosabb teendő a prevenció...

2015. augusztus 23. - fidesz=mszp

FIGYELEM! A BEJEGYZÉS -ÖSSZESKÜVÉS-ELMÉLT LÉVÉN- A SZERZŐ KITALÁLT GONDOLATA (SCI-FI-JE), EGYEZŐSÉG A VALÓSÁGGAL CSAK A VÉLETLEN MŰVE LEHET!

A közeljövőben a beutaztatott migránsok és őket segítő szervezetek tagjai által kirobbantott európai ebola járványt (lásd. korábbi bejegyzésekben) sajnos elkerülni nem tudjuk (hatalmas pénzügyi befektetés áll mögötte, a gyógyszerlobbi nem engedheti meg, hogy a beruházása veszteséges legyen), azonban alább (egy orvos ismerős javaslatai alapján --- ezúton is köszönet érte!) néhány hasznos jó tanács a megelőzésre vonatkozóan:

1. Kerüld a menekülteket, SEMMILYEN kapcsolatba ne kerülj velük!

2. Kerüld a migránsokat támogató szervezetek tagjait (ők lesznek a vírusgazdák), kerüld velük a bárminemű érintkezést! Hasznos dolog a fészbuk ahol lekövetheted ezen szervezetek tagjait illetve az oldalukat lájkolókkal is legyél bizalmatlan családod és saját magad érdekében!

3. Étkezz egészségesen, sok vitamint szedjél és igyál rendszeresen sok folyadékot!

4. Kerüld el a járvánnyal kirobbanó gócpontokat és költözz fertőzésmentes területre! E szempontból hazánkban Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves megye lesz majd "aránylag" a legbiztonságosabb.

5. Amikor bevezetik kormányzati szinten a kötelező védőoltást akkor -gyógyszermaffia ide vagy oda- mihamarabb oltasd be családodat és magadat is!

6. Hordj szájmaszkot, töltsd fel a háztartást járványokra kapható védőfelszerelésekkel, gyógyszertárban kapható eszközökkel, orvosságokkal!

7. A járvány kitörését - annak biztos kialakulása miatt - eleinte titkolni ill. tagadni fogják emiatt célszerű megbízható baráti, ismerősi forrásokból tájékozódni ill. a fősodrású médiumok mellett alternatív honlapokat, információs csatornákat is nézegetni.

 

És végül ismét egy kis házi feladat:

Számold ki Magyarország vonatkozásában, hogy 200 ezer migráns betelepítésével akik a beutazáshoz fejenként 1000 eurót kapnak, hány forintért lesz gazdaságos legyártani hazai környezetben a hazánknak szánt 6 millió darab vakcinát a "beruházás" gazdaságos megtérülése végett?

A bejegyzés trackback címe:

https://conspiracytheory.blog.hu/api/trackback/id/tr387728222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása