nemcsak összeesküvés elmélet hívőknek...

newest conspiracy theories

newest conspiracy theories

Hogyan fogják bevezetni a rendkívüli állapotokat?

...avagy a vakcina beadás kötelezővé tétele...

2015. szeptember 27. - fidesz=mszp

FIGYELEM! A BEJEGYZÉS -ÖSSZESKÜVÉS-ELMÉLT LÉVÉN- A SZERZŐ KITALÁLT GONDOLATA (SCI-FI-JE), EGYEZŐSÉG A VALÓSÁGGAL CSAK A VÉLETLEN MŰVE LEHET!

Ahogyan korábban jeleztük, a mesterségesen kirobbantott európai ebola járvány elleni állami szintű kötelező védőoltások beadatásához előbb rendkívüli állapotokat kell majd bevezetni néhány európai államban. Hogyan fog ez a gyakorlatban megvalósulni? A macedón határincidens és a röszkei összecsapás csak egy teszt volt. A 2 közel-keleti hullám kitűnő alkalmat ad majd a kormányoknak az ISIS által az európai terrorveszély kikiáltásának. Elsősorban külföldi titkosszolgálatok (amerikai, izraeli) fognak tevékenyen közbejárni a cselédmédiumok felhasználásával a látszólagos terrorveszély fenntartásában a lakosság mindennapi életének tekintetében. Azonban ez még nem lesz elég a végcél eléréséhez...

Robbantásokat fognak végrehajtani több európai bevásárlóközpontban amivel nemcsak az ISIS-re terelik a gyanút (s ezáltal a kontrollálatlanul beözönlő szíriai menekültekre) hanem belső feszültséget generálva fogják növelni a bizonytalanságot. A harmadik vagy negyedik - nagyobb polgári (gyermekek is!!!) áldozatokkal járó - robbantások után már nem lesz probléma kormányzati szinten sem bevezetni a rendkívüli állapotokat. Hogy utána annak égisze alatt már kötelezővé tehessék a lakosság számára a párhuzamosan kirobbantott ebola járvány elleni védőoltást.

A bejegyzés trackback címe:

https://conspiracytheory.blog.hu/api/trackback/id/tr457845534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása